Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Zondagmiddagbreak in De Prinsenhof Zondagmiddagbreak in De Prinsenhof
Iedereen is van harte welkom bij de zondagmiddagbreak die gehouden wordt a.s. zondag 26 januari in De Prinsenhof, aanvang 14.30 uur. Kosten € 2,00 voor de koffie met iets lekkers.  
lees meer »
 
Woensdag 5 februari: Onder de Klok Woensdag 5 februari: Onder de Klok
Een nieuwe Onder de Klok bij Bakker Vreugdenhil: op woensdag 5 februari zijn we met Onder de Klok van harte welkom bij Bakkerij Vreugdenhil, onze topbakker uit Maasdijk. Met de jeugd uit de kerk krijgen we die avond een workshop van Chris Vreugdenhil en daarna gaan we iets lekkers maken. 
lees meer »
 
Verkiezing nieuwe ambtsdragers Verkiezing nieuwe ambtsdragers
Binnenkort loopt de termijn van een aantal ambtsdragers in onze gemeente af en daarom zoeken we gemeenteleden die de openvallende plaatsen kunnen innemen.  De kerkenraad vraagt u om broeders en zusters die u daarvoor geschikt acht liefst vóór 26 januari voor te dragen. Hoe en wanneer staat beschreven in dit document dat u kunt downloaden.  Mogen we op uw medewerking rekenen?
De kerkenraad. 
 
Actie Kerkbalans 2020 Actie Kerkbalans 2020
Actie Kerkbalans 2020
Zaterdag 18 januari a.s. gaat de Actie Kerkbalans weer van start. In de week daarop ontvangt u de envelop met informatie en het toezeggingsformulier waarop u uw vrijwillige bijdrage voor 2020 kunt aangeven. Een week later, in elk geval vóór ...
lees meer »
 
Orgelconcert op 6 maart

Het orgel van de Hoeksteen kort na de ingebruikname in 1967
Orgelconcert op 6 maart

Prelude op de lente

Dit is het thema voor het orgelconcert op 6 maart aanstaande. Met het naderende afscheid van kerkgebouw de Hoeksteen komt onvermijdelijk het moment waarop het orgel op deze plaats voor het laatst zal klinken. Enkele gemeenteleden willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. De trouwe dienst van het orgel verdient een majestueus slotakkoord. Aan dit concert verleent een keur van organisten haar medewerking. Alle organisten hebben een band met de kerk van Maasdijk en het Verschuerenorgel in het bijzonder. Mis deze unieke gelegenheid niet en noteer de datum alvast in uw agenda.
Namens de voorbereidingsgroep, ds. H.M. Habekotté
 
 
Benieuwd, belangstellend? Benieuwd, belangstellend?
Zaterdagmiddag 14 december a.s. bent u van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de nieuwbouw van ons kerkgebouw aan de Korte Kruisweg. U kunt tussen 14:00 tot 16:00 uur gewoon binnenlopen. Wij zijn er om toelichting te geven.
De Bouwcommissie
 
Gebedsgroep Gebedsgroep
Zaterdag 14 sept. is het gebedsuur weer in De Hoeksteen, we beginnen om 19.00 uur. Na twee zomerse maanden begint het seizoen weer en komen we weer samen. Iedereen is van harte welkom om met ons mee te bidden en te danken. Er is zoveel om kracht en hulp voor te vragen, ook vragen we een zegen voor het nieuwe seizoen en voor de startzondag. Tot zaterdag? Groeten,
                        Henk en Hans
 
De Bloemencommissie zoekt hulp!

De Bloemencommissie zoekt hulp!

Zet u/jij graag de bloemetjes binnen?

Dan zijn wij op zoek naar u/jou! Als bloemencommissie zorgen wij wekelijks voor een fleurig bloemetje of mooie plant in de kerkzaal en het boeket dat op zondag gaat naar een gemeentelid als felicitatie of steuntje in de rug….
Graag zouden wij .....
lees meer »
 
Nieuwsbrief per email Nieuwsbrief per email
Nieuwsbrief
Op 31 oktober jl. is de 1e digitale nieuwsbrief verschenen. Deze nieuwsbrief is verzonden aan de gemeenteleden van wie het e-mailadres bekend is in de .... 
lees meer »
 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst De Hoeksteen
datum en tijdstip 26-01-2020 om 19:00
meer details

Kerkdienst De Hoeksteen (Oecumenische dienst)
datum en tijdstip 26-01-2020 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.