Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Zangproject kerst Zangproject kerst
Wie zingt er graag en wil dit weer een aantal weken gezellig samen in een koor doen en natuurlijk als einddoel een leuk optreden op kerstochtend.
We zoeken enthousiaste zangers/zangeressen en een combo die ons kan begeleiden maakt het geheel helemaal af. 
lees meer »
 
Bazar:Heel Maasdijk bakt….. Bazar:Heel Maasdijk bakt…..
Het is bijna al weer zover, zaterdag 9 november…..de gezellige ochtend en avond staat voor de deur.
Inmiddels zijn kaarten dames creatief in de weer, gaan de oliebollen binnenkort in bestelling, wordt aan de bloemenstand gedacht en is er onder ons voldoende verborgen bakkerstalent te vinden. 
lees meer »
 
Mantelzorg dat verdient een bloemetje Mantelzorg dat verdient een bloemetje
De diaconie wil graag aandacht besteden aan de Dag van de Mantelzorg op 10 november. Deze dag is bedoeld om erkenning en waardering te vragen voor het werk van mantelzorgers. 
lees meer »
 
Gebedsgroep Gebedsgroep
Zaterdag 14 sept. is het gebedsuur weer in De Hoeksteen, we beginnen om 19.00 uur. Na twee zomerse maanden begint het seizoen weer en komen we weer samen. Iedereen is van harte welkom om met ons mee te bidden en te danken. Er is zoveel om kracht en hulp voor te vragen, ook vragen we een zegen voor het nieuwe seizoen en voor de startzondag. Tot zaterdag? Groeten,
                        Henk en Hans
 
Bazar activiteiten 2019

Bazar activiteiten 2019
Bazar 2019

Inmiddels zijn de vakanties voorbij en is ons bazar seizoen dan ook van start gegaan. Als doel hebben we dit jaar gekozen om bij te dragen aan nieuw beeld en geluidmateriaal in het vernieuwde kerkgebouw. Zodra wij een concreet en tastbaar produkt hebben aangedragen gekregen zullen wij u dit zeker laten weten.


De volgende data staan dan ook op voor
lees meer »
 
De Bloemencommissie zoekt hulp!

De Bloemencommissie zoekt hulp!

Zet u/jij graag de bloemetjes binnen?

Dan zijn wij op zoek naar u/jou! Als bloemencommissie zorgen wij wekelijks voor een fleurig bloemetje of mooie plant in de kerkzaal en het boeket dat op zondag gaat naar een gemeentelid als felicitatie of steuntje in de rug….
Graag zouden wij .....
lees meer »
 
Nieuwsbrief per email Nieuwsbrief per email
Nieuwsbrief
Op 31 oktober jl. is de 1e digitale nieuwsbrief verschenen. Deze nieuwsbrief is verzonden aan de gemeenteleden van wie het e-mailadres bekend is in de .... 
lees meer »
 
 
 

Inloggen


 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.