Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
zo 14 jul 2019  om 9:30
Voorganger: ds. Henk Zeeman, ‘s Gravenzande
Kerkdienst (De Hoeksteen)

Gebedsteam:
Els en Sjaak Groenheide.

Collectes:
1e Diaconie 2e Kerk.

Kinderkerk XL:
Groep 1 t/m 3: Marleen van Heijningen en Daniëlle v.d. Valk.
Groep 4 t/m 6: Rianne van Duijn.
Groep 7 en 8: Petra Korpershoek.
Oppasdienst:
Linda Vermeer, Annet Brandsma en Marjolein Dekker.

Als het Koninkrijk van God wordt ingeluid, worden alle machten aan de kaak gesteld. Dat feit mogen we gerust weer eens onder de loep nemen! We lezen daarom met aandacht Luk. 8:26-39. Terwijl Jezus mensen die in de ban van deze wereld verkeren, bevrijdt, mogen wij ook kennisnemen van het feit dat de wereld buiten Jezus om, gewoon in haar natuurlijke gang doordraaft, een zekere afgrond tegemoet.

Wat heeft dit gegeven ons vandaag als geloofsgemeenschap te zeggen, als we ons best doen om de kerk in deze wereld te handhaven? Durven we vandaag nog wel tégen de stroom in, het Koninkrijk van God tegemoet te leven?

Elke zondag doen we dit eigenlijk opnieuw in de kerkdienst: de Toekomst tegemoet Leven! Daarom zingen we, lezen we en bidden we samen. Doet u mee? Ontdek zo de rust die Jezus teweegbrengt in onze turbulente wereld. Ervaar zo een aanzet tot een heerlijke zomervakantie?!

Ds. Henk Zeeman, ‘s Gravenzande

terug
 
 

Inloggen


 

Zendingszondag (De Hoeksteen)
datum en tijdstip 17-11-2019 om 9:30
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.