Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
zo 17 mrt 2019  om 9:30
Voorganger: Ds. H.M. Habekott√©
Kerkdienst (De Hoeksteen)

Zie hier de liturgie

Gebedsteam:
Ada en Leen Dekker

Collectes:
1e  Diaconie 2e Jeugd

Oppasdienst:
Linda Vermeer Annet Brandsma en Marjolein Dekker

Kinderdienst 17 maart
In de verte kraait een haan. Door een kleine spleet tussen de gordijnen valt het eerste licht van de dag de kamer binnen. Je draait je nog een keer om, het dekbed stevig om je hoofd getrokken. Voetstappen op de trap, de deur van je kamer gaat open en wat je eigenlijk niet wilt horen, gebeurt toch: Wakker worden! De twee vetgedrukte woorden zijn het thema van de komende kinderdienst. De leiding van de kinderkerk staat deze zondagmorgen extra vroeg op om er met jullie een leuke dienst van te maken.
Maar ja, wat is een kinderdienst als jullie er niet zijn. Zet daarom je wekker op tijd en kom naar deze dienst. En, o ja mochten je ouders stiekem willen blijven liggen, sluip dan voorzichtig de trap op, doe de slaapkamerdeur open en roep zo hard je kan: Wakker worden! Het is een dienst voor jong en oud, dus iedereen is natuurlijk van harte welkom. Kerkgebouw: De Hoeksteen, aanvang 9.30 uur.
Namens de leiding van de kinderkerk, ds. H.M. Habekotté

terug
 
 

Inloggen


 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.