Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente te Maasdijk
 
 
Uit de pastorie Uit de pastorie

Na een prachtige week vakantie in Zwitserland zijn we als gezin weer terug in Maasdijk. Helaas is het niet voor iedereen helemaal goed verlopen. Corné loopt al twee weken met zijn duim in het gips en wordt deze week geopereerd.

Het herstel zal nog wel enkele weken in beslag nemen en dat zorgt in de pastorie voor een vreemde en ongekende stilte. Zijn grootste passie is namelijk gitaarspelen. We hopen dat het allemaal weer goed komt en dat hij over een tijd weer als van ouds op zijn gitaren kan ‘scheuren’. Een andere verandering heeft te maken met de verhuizing (binnenkort) van Tom naar Roosendaal.

Hij gaat samenwonen en er komt dus een kamer vrij. Naast het feit dat het ‘wennen’ wordt, is het ook gewoon leuk om met elkaar na te denken over de inrichting van 45 m2 (!). In de komende weken zullen we dus ook wat vrije uurtjes in Roosendaal doorbrengen, om te behangen en te soppen enzovoort. Verder zijn er ook nog ontwikkelingen in de gemeente. De in dienststelling van Anne Stelma en de ontwikkelingen rondom de verbouw van het kerkgebouw aan de Nassaustraat/Kort Kruisweg.

Never a dull moment, of in gewoon Nederlands: We hoeven ons niet te vervelen.

Ontvangt allen een hartelijke groet,
Fam. Habekotté

terug
 
 
 

Inloggen


 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.